Bli medlem

Lura Karateklubb har gleden av å kunne invitere deg til nybegynnerkurs i karate. Vi starter nye kurs hver vår og høst.
Følg med på vår facebook side eller Kontakt oss for mer informasjon.

For innmelding, send oss en e-post eller klikk her for å gå direkte til registrering.

Hvorfor trene karate?

Karate gir mange viktige fordeler for barn og voksne. Noen av disse fordelene er mental utvikling, moralsk utvikling og fysisk utvikling. Når en tenker på mental utvikling, bidrar karate til økt konsentrasjon og fokus, klar tenkning og besluttsomhet.

Karate utvikler tålmodighet, disiplin, utholdenhet, forståelse og fordomsfrie mennesker. Den bygger tillit, utvikler selvbeherskelse og øker ro og harmoni med seg selv. Karate er også bra for kroppen (fysisk utvikling). Dens bevegelsesmønster er ypperlig for hjertet, utvikler sterke bein og større muskler, skaper utholdenhet, og gjør kroppen mindre utsatt for sykdom og skade.

På alle disse måtene, er karate svært nyttig for oss mennesker i å håndtere de mange utfordringene som møter oss i dagens samfunn. Karate bringer oss balanse og perspektiv som vi har nytte av til daglig. Karate legger et sterkt fundament for vår personlige karakter.

Hvorfor trene i Lura karateklubb?

Når man skal velge karateklubb har man ofte bredt spekter av klubber å velge mellom. Det finnes et utall av grunner til at vi mener at du bør begynne med karate akkurat hos oss. Under finner du noen av fordelene.

  • Lura Karateklubb er medlem i JKA (Japan Karate Association) som er den eneste og profesjonelle karateskole i verden. JKA er den eneste karateorganisasjon som er godkjent av den Japanske regjering. JKA er også den største stilartsorganisasjonen i verden.
  • Lura Karateklubb er Honbu Dojo (Hovedsetet) for JKA i Norge.
  • Lura Karateklubb har topp klubbinstruktører som er utdannet og lisensiert av JKA. Vi er den eneste karateklubben i Sandnes/Stavanger som kan tilby dette.
  • Som medlem i Lura Karateklubb kan du delta på nasjonale og internasjonale treningsleirer.
  • Som medlem i Lura Karateklubb kan du delta på nasjonale og internasjonale mesterskap.
  • Lura Karateklubb har et graderingssystem felles for alle JKA klubber i verden.
  • Alle svartbeltegradene i Lura Karateklubb er Internasjonalt anerkjente.
  • Lura Karateklubb har topp klubblokaler som er rammen for et trygt og godt miljø.
  • Lura Karateklubb arrangerer ikke lotteri eller dugnader av typen vareopptelling i butikker, flaskeinnsamlinger, kakesalg på dør med mer for å få inn ekstra inntekter til klubben. Dette er inkludert i treningsavgiften.

Hva koster det å trene i Lura Karateklubb?

Du finner informasjon om prisene våre her.