NYBEGYNNERKURS

Trene karate?
Har du lyst å trene karate? Lura Karateklubb har gleden av å kunne invitere deg til nybegynnerkurs i karate. Vi starter nye kurs hver vår og høst.

Juniorer (7-13 år) onsdager kl. 17:30 | Lura | løpende inntak i januar

Voksne (fra 14 år) mandager kl. 20:00 | Lura | løpende inntak i januar

Lura Karateklubb - Seishin Dojo

Gamleveien 25 (se kart hvor du finner oss)

4315 SANDNES

E-post: lurakarateklubb [at] gmail [.] com

Trene karate på Bogafjell?
Fra høsten 2017 starter vi opp en avdeling på Buggeland Skole på Bogafjell. I første omgang blir dette kun for nybegynnere junior.

Juniorer (7-13 år) onsdager kl. 17:15 | Buggeland Skole | løpende inntak i januar

Buggeland Skole (gymsalen)

Buggelandskogen 5 (se kart hvor du finner oss)

4324 SANDNES

Fordeler med karate

Karate gir mange viktige fordeler for barn og voksne. Noen av disse fordelene er mental utvikling, moralsk utvikling og fysisk utvikling. Når en tenker på mental utvikling, bidrar karate til økt konsentrasjon og fokus, klar tenkning og besluttsomhet.

Karate utvikler tålmodighet, disiplin, utholdenhet, forståelse og fordomsfrie mennesker. Den bygger tillit, utvikler selvbeherskelse og øker ro og harmoni med seg selv. Karate er også bra for kroppen (fysisk utvikling). Dens bevegelsesmønster er ypperlig for hjertet, utvikler sterke bein og større muskler, skaper utholdenhet, og gjør kroppen mindre utsatt for sykdom og skade.

På alle disse måtene, er karate svært nyttig for oss mennesker i å håndtere de mange utfordringene som møter oss i dagens samfunn. Karate bringer oss balanse og perspektiv som vi har nytte av til daglig. Karate legger et sterkt fundament for vår personlige karakter.

Hvorfor trene karate i Lura Karateklubb?

Når man skal velge karateklubb har man ofte bredt spekter av klubber å velge mellom. Det finnes et utall av grunner til at vi mener at du bør begynne med karate akkurat hos oss. Under finner du noen av fordelene.

Junior (7-13 år) 255,- per måned + adm. gebyr kr. 5,-
Voksne (fra 14 år) 350,- per måned + adm. gebyr kr. 5,-

All betaling skjer ved avtalegiro.

Familierabatt er 10%. Gjelder fra første medlem i samme husstand.Treningsavgiften inkluderer årskontigent og forsikring i Norges Kampsportforbund (NKF.) I tillegg kommer lisens på kr. 200,- til JKA Norway som er vår stilartsorganisasjon. Lisensen trekkes 1. april hvert år. De som starter etter 1. april får lisensen på første faktura.