INSTRUKTØRER

Instruktører Lura Karateklubb

Geir Arild Larsen sensei, 7. dan JKA er hovedinstruktør i Lura Karateklubb og JKA Norway. Han har over 35 års erfaring innen karate-do og er utdannet ved idrettshøyskolen i Oslo. Han er en høyt respektert instruktør og dommer både nasjonalt og internasjonalt. Geir Arild Larsen er kjent for sine entusiastiske treninger og sitt engasjement for japanske tradisjoner og kampkunst. Han drar jevnlig til Japan for å holde seg oppdatert og for å sikre kvaliteten på norske karateutøvere.

Alle instruktørene i klubben har gyldige instruktørlisenser godkjent av Norges Idrettsforbund og rene vandelsattester. Instruktørene er selv aktive utøvere og trener mye nasjonalt og internasjonalt for å holde seg oppdaterte og sikre kvalitet i instruksjonen.

Geir Arild Larsen 7. dan JKA

Siri Opsahl 5. dan JKA