Hei alle sammen.

Da har vi endelig mulighet til å åpne Dojoen igjen for medlemmene våre fra og med mandag den 18. mai.

mai 18, 2020

Oppstart av treninger igjen, men med noen begrensninger.

Men som alle vet så er det viktig å fortsatt følge de retningslinjene som myndighetene kommer med.
Vi har derfor ut fra de veiledningene/retningslinjene som NIF (Norges idrettsforbund) og NKF (Norges kampsportforbund) har kommet ut med satt opp en del viktige regler som alle MÅ følge. Ved brudd på disse reglene vil dette medføre bortvisning av lokalene.

REGLER:
1: Alle kommer ferdig påkledd dogi (karatedrakt/belte) og strømper.
2: Ingen går inn i bygget før instruktør kommer og henter dere.
3: Sett skoene fint i hyllene og bruk Antibac på hendene som står nedenfor trappen.
4: Gå rett opp trappen og bukk inn til Dojoen og gå inn. Ta av strømpene og legg dem langs veggen. Deretter vil dere få anvist en merket plass på gulvet. Stå der til dere får beskjed om noe annet.
5: Husk at markeringen på gulvet er deres beste venn og ta godt vare på den ved å vise den nærhet. :)
6: Når treningen er ferdig, følg instruktørens beskjeder om hvem som kan hente strømpene og ta disse på. Deretter bukker en i døren, går ut av Dojoen, rett ned trappene, bruk Antibac igjen, tar på skoene og går hjem :)

Utenom dette så er det ikke lov til å bruke garderober eller dusjer. Toalettene vil være tilgjengelige. Men husk å vaske hendene grundig med såpe og vann og Antibac som e ri felleslokalene.

Det vil ikke være lov å oppholde seg i felleslokalene.

Det er ikke mulig for noen å se på treningene eller oppholde seg i felleslokalene før, under eller etter trening.

Vi oppfordrer foreldre til å kjøre og hente juniorer/ungdommer.

Viktig at dere er presise både med avlevering og henting. Det er ikke rom for at en kan vente i klubben for at sjåfør er forsinket.

Alle juniorer må ha med seg en lapp hjemmefra hvor navn og mobilnummer til en tilgjengelig foresatt.

Alle blir også registrert før trening slik at vi har protokoll på hvem som har vært i lokalene.

Når det gjelder antall, så kan vi maksimalt ha 20 utøvere på hvert parti.

Det er derfor viktig at en klikker på "skal delta" på det "Eventet" som er satt opp. Husk å klikke av på riktig dag og gruppe/parti og tidspunkt. For juniorene så er det greit at foreldrene trykker på "skal delta", da de fleste juniorene ikke har facebook konto.

Vi har lagt ut alle treningene som Event.

Disse finner dere også direkte på følgende link: https://www.facebook.com/pg/lurakarateklubb/events/
(kopier linken og lim inn i nettleseren)

Skulle det være noe dere lurer på så ta kontakt på 91710310.

Vi gleder oss til å se dere alle igjen.

Dette blir veldig bra dersom alle følger reglene som er satt opp.

Vel møtt til trening :)

OSS!