Informasjon til alle medlemmer i forbindelse med Coronasituasjonen.
april 2, 2020

Informasjon til alle medlemmer

Hei alle sammen!

Håper at det står bra til med alle og at alle er friske.
Håper og at alle er med på den sosiale dugnaden for å hindre spredning av smitte.

Vi som klubb kan egentlig ikke gjøre annet enn å følge de føringer som regjeringen setter, noe som gjør at vi fremdeles ikke kan åpne for trening.

Vi ønsker allikevel å tilby video-trening via live stream, dette håper vi å komme i gang med etter påske.

Frem til det håper jeg at både juniorer og seniorer finner tid til å trene litt på egenhånd.

På vegne av styret og klubben ønsker jeg også å takke for tålmodigheten og støtten fra dere, våre medlemmer.

Vi er avhengige av dere i denne tiden og håper dere står i det med oss fremover. Vær trofast heter det i Dojo-kun, og det håper virkelig vi i styret at våre medlemmer er nå og er solidariske med klubben sin slik at vi kan fortsette å tilby karate undervisning på høyeste nivå også etter denne krisen er over.

Ta vare på hverandre, så skal vi holde dere oppdatert her i tiden fremover.

Med hilsninger fra styret

Jan Roar Evensen