mars 6, 2018

STØTT LURA KK MED GRASROTANDELEN!

Tipper du?

Støtt Lura Karateklubb med GRASROTANDELEN!

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 5 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago. For spillene Multix og Instaspill er Grasrotandelen 10 % av spillinnsatsen etter fradrag for gevinster.

Du kan tilknytte deg på følgende måter:

Gå til www.norsk-tipping.no/grasrotandelen Du kan der søke opp ønsket grasrotmottaker. På web er det mulig å få en oversikt over alle grasrotmottakere i ditt distrikt.

Det er også mulig å tilknytte seg grasrotmottaker hos kommisjonær eller fra mobil.

Du kan sende SMS Grasrotandelen 983879438 til 2020 (tjenesten er gratis).

Du kan velge hvilket lag eller forening som får 7 prosent* av din spillerinnsats, det vil si dersom du spiller Lotto for 100 kroner, går 7 kroner til din grasrotmottaker. Dette uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanser.

*For Multix og Instaspill gjelder andre prosentsatser.

Ekstra: Tipper du? Støtt Lura Karateklubb med GRASROTANDELEN! Du kan sende SMS Grasrotandelen 983879438 til 2020 (tjenesten er gratis).