feb. 15, 2014

Shotokan NM 2014

Postet av: navid

Arrangørklubb er Bjørgvin karateklubb.

Regelverket er det samme som vi er kjent med. Klasseinndelingen er også som vanlig, men fra i år av konkurreres det også i +50 årsklasse i tillegg til den vanlige +40 årsklassen og at det konkurreres i både lagkata og lagkumite i forskjellige aldersgrupper.

Dere kan lese mer om Shotokan NM her og de forskjellige klassene det konkurreres i ved å trykke her.

Ekstra: Nytt med årets NM er at det er i samarbeid med Norges Kampsportforbund. I tillegg til at alle som driver med shotokan kan delta, uavhengig av stilartsorganisasjon. Arrangørklubb er Bjørgvin karateklubb.