mai 26, 2014

Fantastiske resultater i JKA Kadett EM

I semifinalen i lagkumite slo det norske laget hjemmehåpet Tsjekkia i senk etter knallbra fighting. I finalen møtte Norge et knallsterkt Tyskland som blant annet bestod av Europamesterene i individuell kumite både i j16 og j17 klassen. Etter 3 kamper stod det uavgjort på resultattavlen (1-1-1), men Tyskland ble Europamestere fordi de i sin seier hadde 1 wasari mer enn Norge.

Ekstra: Under helgens JKA Kadett EM i Praha tok det norske laget 2 gull, 2 sølv og 1 bronse. Vår egen Elene Kolstad var sterkt delaktig i sølvmedaljen som det norske J16/17 kumitelaget tok.